Заглавие: Нани
Оригиналнo заглавие: The Nanny Diaries
Държава: САЩ, Великобритания, Австралия
Година: 2007
Жанр: БГАУДИО, Комедия, Драма, Романтичен
Времетраене: 106 мин
Режисьор: Шари Спрингър Бърман
Актьори: Скарлет Йохансон, Пол Джамати, Никълъс Рийз Арт, Дона Мърфи, Алиша Кийс, Лора Лини

Сюжет:
Ани Брадок е млада жена от работнически квартал на Ню Джърси, опитваща се да разбере къде е мястото й в света. Току-що завършила колеж, тя е подложена на неистов натиск от страна на майка си да си намери уважавана работа в света на бизнеса.

А Ани предпочита да се занимава с антропология. След случайна среща Ани се озовава сред елитната и ритуална култура на манхатънския район Горен Ийст Сайд – така отдалечен от нейното възпитание от предградията на Ню Джърси, както е и живота в амазонските племенни села. Избирайки да избяга от реалния живот, Ани приема работа като бавачка в богато семейство. Тя бързо научава, че животът не е така розов в по-висшата класа. Налага й се да се грижи за всяка прищявка на г-жа Х. и преждевременно развития й син Грейър, докато се опитва да отбягва пълния г-н Х. Животът й се усложнява още повече, когато се увлича по красив младеж, което я принуждава да преосмисли случилото се дотук и пътя, по който е поела.




ИЛИ





Разгледайте всички връзки и вижте къде се точи видеото най-бързо. В зависимост по кое време гледате някой сървъри са по натоварени от други. Приятно гледане

1 Comment

  1. Анонимен Said,

    filma ee superr (party) ;)))

    Posted on 14 септември 2012 г. в 12:03

     

Публикуване на коментар