Заглавие: Гладиаторки
Оригиналнo заглавие: Gladiatress
Държава: Великобритания
Година: 2004
Жанр: БГАУДИО, Исторически, Комедия
Времетраене: 85 мин
Режисьор: Брайън Грант

Сюжет:
Годината е 55-та преди Христа. Римската империя никога не е била по-силна. Постоянно в действие влизат все нови и нови планове за завоевания, а крайната цел е ясна – Рим да стане центърът на целия свят. Всички тези постижения обаче са доста трудно обясними, предвид подчертано нежните и женствени маниери на „великия” Цезар.
При всичките си умения, предводителят прави една фатална грешка – започва атака над едно село, в което 3 сестри имат доминиращата роля. Те са опърничави, не търпят някой да им казва какво да правят и се имат за неустоими за мъжете. Е, специално последното май е вярно само в техните очи… но едва ли някой ще посмее да им го каже в очите!
Сестрите имат 2 житейски максими – никой не трябва да напада племето им… и никой не трябва да им се пречка, когато имат нужда от мъж! А Римските легиони престъпват и двете забрани… и дори не подозират какви ядове ще си докарат на главата!




ИЛИ



ИЛИ



ИЛИ




Разгледайте всички връзки и вижте къде се точи видеото най-бързо. В зависимост по кое време гледате някой сървъри са по натоварени от други. Приятно гледане

0 коментара

Публикуване на коментар