Заглавие: Извън релси
Оригиналнo заглавие: Derailed
Държава: САЩ, Англия
Година: 2005
Жанр: БГАУДИО, Драма, Трилър
Времетраене: 108 мин
Режисьор: Микаел Хафстрьом
Актьори: Клайв Оуен, Дженифър Анистън, Венсан Касел, Мелиса Джордж, Адисън Тимлин, РЗА, Том Конти, Денис О'Хеър, Ричард Лийф, Кзибит, Джанкарло Еспозито

Сюжет:
Рекламният специалист Чарлз Шайн (Клайв Оуен) е поредният служител в Чикаго, който всеки ден пътува до работата си с влака в 8:43 сутринта. Но единственият ден, в който изпуска влака и среща Лусинда Харис (Дженифър Анистън), животът му се променя завинаги.

Лусинда е чаровна, красива и изкусителна. Въпреки че и двамата са женени с деца, привличането помежду им е магнетично. Срещите за обед бързо се превръщат в коктейли след работа и не след дълго страстта им ги отвежда в една хотелска стая. Тяхната привидно перфектна любовна връзка става ужасяваща, когато Ларош (Венсан Касел), брутален непознат, нахлува в стаята им и насочва пистолет срещу тях. Доскоро тайната връзка се превръща в кошмар, по-опасен и ужасяващ, отколкото някога двамата са си представяли.

В живота на Чарлз нахлуват измамата, изнудването, насилието и престъплението. Неспособен да сподели с жена си или да говори с полицията, той попада в патова ситуация, в която животът му е променен до неузнаваемост.




ИЛИ



ИЛИ




Разгледайте всички връзки и вижте къде се точи видеото най-бързо. В зависимост по кое време гледате някой сървъри са по натоварени от други. Приятно гледане

2 коментара

  1. Анонимен Said,

    Готино филмче... :)))

    Posted on 2 август 2014 г. в 9:55

     
  2. Анонимен Said,

    Добър филм :)

    Posted on 18 август 2014 г. в 4:39

     

Публикуване на коментар