Заглавие: Колекционерът
Оригиналнo заглавие: The Bone Collector
Държава: САЩ
Година: 1999
Жанр: БГАУДИО, Криминален, Драма, Мистерия
Времетраене: 118 мин
Режисьор: Филип Нойс
Актьори: Дензъл Уошингтън, Анджелина Джоли, Куийн Латифа, Майкъл Рукър, Майк МакГлон, Луис Гусман, Ед О'Нийл

Сюжет:
      Убиец вилнее из улиците на Манхатън. Злодей, след чиито брутални убийства остават странни следи – загадъчни послания, скрити на местопрестъплението.
      Детекив Хол Шърман от отдел “Разследвания на смъртни случаи” на полицейското управление в Ню Йорк е ченге от седемнадесет години, и през последните дванадесет години е разследвал над 1900 тежки престъпления, сред които 1400 смъртни случая. Той е от тези, които знаят “две и двеста”. Шърман е консултант във филма по разследване на смъртни случаи. Преди това е бил консултант в “Откуп” и “Clockers” (1995, реж. Спайк Лий). Той споделя най-вече опита си по събиране на доказателства, което е в основата на разследването на смъртни случаи. За проучванията си за ролята на Амелия - младата полицайка, която против волята си е наета от Райм и се оказва въвлечена в раследването на кошмарни убийства - Джоли преглежда множество снимки и доклади от местопрестъпленията. Джоли споделя: “Трябваше да го направя, за да знам каква би била реакцията ми. Гърлото ти пресъхва, ченето ти увисва, стомахът ти изведнъж става празен – реакцията не е емоционална, а физическа.”



Пуснете видеото и изчакайте 30 сек да се зареди

ИЛИ



ИЛИ




Разгледайте всички връзки и вижте къде се точи видеото най-бързо. В зависимост по кое време гледате някой сървъри са по натоварени от други. Приятно гледане

0 коментара

Публикуване на коментар