Заглавие: В неизвестност
Оригиналнo заглавие: В неизвестност
Държава: САЩ
Година: 2010
Жанр: Драма, Мистерия, Трилър
Времетраене: 93 мин
Режисьор: Майкъл Файфър
Актьори: Британи Мърфи, Питър Богданович, Джейвън Кембъл, Дийн Кейн, Стан Блай

Сюжет:
Мери Уолш (Британи Мърфи) завежда приятеля си Кевин (Дийн Кейн) в болница за рутинна операция, но когато тя се връща там, за да го прибере вкъщи, се оказва, че той мистериозно е изчезнал.
Директорът на болницата не успява да открие медицинския му картон, а разследването на полицията довежда до задънена улица. Обезумяваща все повече заради случващото се, Мери е заведена при психиатъра на болницата д-р Бенсли, който я определя като "неуравновесена". Сега Мери трябва не само да търси приятеля си, но и да доказва, че не е луда.
След като непознат й дава информация за местонахождението на Кевин и иска 10 милиарда долара откуп, тя разполага с един час, за да спаси приятеля си. Принудена да присвои парите от банката, където работи, скоро Мери разкрива шокиращата истина за изчезването. Времето обаче изтича и младата жена трябва сама да разреши проблема, преди да е станало твърде късно.



ИЛИ




Разгледайте всички връзки и вижте къде се точи видеото най-бързо. В зависимост по кое време гледате някой сървъри са по натоварени от други. Приятно гледане

1 Comment

  1. Анонимен Said,

    филма е добър,но не е ужасен.Бритъни е страхотна актриса :)

    Posted on 25 август 2010 г. в 23:47

     

Публикуване на коментар