Заглавие: Мадагаскар 2: Бягство към Африка
Оригиналнo заглавие: Madagascar: Escape 2 Africa
Държава: САЩ
Година: 2008
Жанр: Комедия, Анимация, Детски, Семеен, Приключенски
Времетраене: 89 мин
Режисьор: Ерик Дарнел, Том МакГрат
Актьори: Бен Стилър, Джейда Пинкет Смит, Дейвид Шуимър, Крис Роки и др.

Сюжет:
    В продължението на „Мадагаскар”, симпатичните животинчета от зоологическта градина в Сентрал Парк - Алекс, Марни, Мелмън и Глория все още се намират на далечния остров. В един момент решават, че е крайно време да се върнат в къщи.

    Но нещо пак се обърква и те се озовават в африканската пустош. Там лъвчето се запознава със своето семейство, но общуването никак не е лесно. Животът в нюйоркския зоопарк все пак доста се различава от от този в Африка.

    Това е продължението на първия филм, Животните от зоопарк Ню Йорк. Лъвът Алекс, зебрата Марти, жирафът Мелман и хипопотамът Глория, останали безпомощни в Мадагаскар, се готвят да напуснат острова. Ненадейно, те попадат в пустинята на Африка. Там, Алекс среща останалите членове на своето семейство и се оказва, че разбирателството помежду им е затруднено след прекараното от него време в зоопарка.





Разгледайте всички връзки и вижте къде се точи видеото най-бързо. В зависимост по кое време гледате някой сървъри са по натоварени от други. Приятно гледане

0 коментара

Публикуване на коментар