Заглавие: С деца на море
Оригиналнo заглавие: С деца на море
Държава: България
Година: 1972
Жанр: БГФИЛМИ, Комедия
Времетраене: 75 мин
Режисьор: Димитър Петров
Актьори: Георги Парцалев, Петър Пейчев, Ивайло Джамбазов, Емил Петров, Красимир Марианов, Иван Аршинков, Кирил Петров, Руслан Терзийски, Светлана Крумова, Михаил Мутафов, Татяна Новоселска, Маргарита Стефанова, Светослав Пеев (Славчо), Ренате Киселичка, Златина Дончева, Кръстьо Дойнов

Сюжет:
С деца на море е българска комедия, състояща се от две новели, в които герои са група деца, които прекарват лятната си ваканция на море.

"ДЕЛФИНЪТ"
Група деца заедно с родителите си са на почивка в Несебър. Малчуганите стават причина за запознанството на Огнян и Елена. За тях Огнян се превръща в кумир – силен, смел и отличен плувец. Той им разказва за приятелството си с необикновен делфин. Една лятна вечер Огнян и Елена закъсняват. Децата също не смеят да се приберат вкъщи, защото родителите на Елена знаят, че тя е с тях. На другия ден малчуганите отиват да търсят Огнян. За тяхна изненада го заварват с друго момиче и чуват, как разказва същата история за делфина. Разочаровани, децата му обръщат гръб.

"ФОТОЛЮБИТЕЛ"
Децата решават да разнообразят игрите си, като се занимават с фотолюбителство. Така, без да искат, нарушават плановете на техния съсед от София чичо Манчо, който е в командировка с чужда жена. Чичо Манчо прави няколко неуспешни опита да вземе фотоапарата с компрометиращата снимка. Най-накрая успява да го вземе, но при едно падане от водното колело фотоапаратът отива на дъното. Като компенсация подарява на малкия си "мъчител" Пипси своя фотоапарат, извинявайки се, че не е намерил цветен филм. Пипси го успокоява, че фотоапаратът, който е в морето, също не е бил зареден. Чичо Манчо е потресен.




ИЛИ





Разгледайте всички връзки и вижте къде се точи видеото най-бързо. В зависимост по кое време гледате някой сървъри са по натоварени от други. Приятно гледане

0 коментара

Публикуване на коментар